Forbo

Forbo produceert en levert wereldwijd vloerbedekkingen voor de consumenten- en projectmarkt. Het aantrekkelijke assortiment bestaat uit milieuvriendelijk en natuurlijk linoleum/marmoleum, hoogwaardige vinylvloeren, toegangsvloersystemen voor het reinigen en drogen van schoenen, tapijttegels, naaldvilt vloerbedekkingen en Flotex - de wasbare textielvloer - en bouw- en constructielijmen.

Forbo vloeren hebben een Diamond Seal laag waardoor ze super sterk zijn. Dit betekent amper tot geen krassen en slijtage op jouw vloer. Daarnaast bieden ze verschillende collecties met hout, steen, beton en printjes dessins. De vloeren worden ontworpen in Nederland en zijn gecreëerd om jouw interieur af te maken. Je kan dus kiezen voor een mooie strakke vloer of toch juist voor een speels effect, de keuze is enorm!

Naast dat het een sterke vloeren zijn, zijn er meer voordelen. De vloeren zijn prachtig om te zien, duurzaam, geluiddempend, comfortabel en hebben een goede Aquagrip. Dit betekent dat de buren niet gauw last zullen hebben van geluidsoverlast. Daarnaast is de vloer lekker warm en behaaglijk. De dessins zien er levensecht uit en het is gemakkelijk te onderhouden.

Je vloer op zijn mooist laten is een koud kunstje. Het enige wat je hoeft te doen is dagelijks stof en vuil van de vloer verwijderen met een stof verwijderaar of stofzuiger met zachte borstel. Maak daarna de vloer schoon met een vochtige dweil en je vloer ziet er weer uit als nieuw.

Marmoleum®, de merknaam van Forbo, kan tegen een stootje. Geef feestjes en schuif met je meubels. De stevige linoleum vloer is onderhoudsarm en verkrijgbaar in heel veel verschillende dessins. Zelfs in dessins die je zelf hebt bedacht. De marmoleum-vloeren van Forbo zijn uitgeroepen tot de eerste CO2 neutrale vloer ter wereld. Dat betekent dat Marmoleum niet bijdraagt aan klimaatverandering. Forbo is daarmee het eerste bedrijf dat een CO₂ neutrale vlakke vloer produceert. De vloer is goed, duurzaam en gezond door het gebruik van hernieuwbare natuurlijke grondstoffen. Daarnaast heeft Forbo het gebruik van fossiele brandstoffen voor de productie enorm gereduceerd als ook haar relatie met haar toeleveranciers aanzienlijk verduurzaamd. De vloer draagt dus bij aan een betere wereld voor huidige en toekomstige generaties

De Marmoleum Click is een laminaat gemaakt met een geluid absorberende kurk rug en een 2,5mm Marmoleum toplaag. Met 23 kleurmogelijkheden zit er altijd iets voor jou tussen. Marmoleum Click verbetert de omgeving voor mensen met allergieën. Click is namelijk antistatisch waardoor stof en vuil worden afgestoten. Ga je verhuizen? Dan kan je de Marmoleum Click gewoon meenemen.

Laat je inspireren door de Novilon vloeren van Forbo. Bijvoorbeeld betonlook vloeren met een stoere uitstraling, die toch ‘zacht’ aanvoelen. Of hout structuren die niet van echt te zijn onderscheiden. Met een Novilon vloer kies je voor een solide basis. Novilon is onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

Een goede entreemat zorgt ervoor dat hij zand, vuil en water van buiten tegenhoudt, zodat je vloer in huis schoon blijft. De entreematten van Forbo doen dat én ze passen ook nog goed bij je interieur. Welke mat je moet hebben ligt aan je wensen en woonsituatie. 

De Allura is een pvc vloer van stroken in visgraat gelegd. Geheel natuurgetrouw met het comfort en gemak van een duurzame pvc vloer. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: steen en hout. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in tegels, stroken en in Click.

De nieuwe vinylcollectie van Forbo is het kamerbrede antwoord op pvc stroken.  Niet te onderscheiden van een echte houten of stenen vloer door het reliëf en v-groef rondom de planken en tegels. Het biedt wel alle voordelen van een vinylvloer zoals simpel onderhoud en een goede geluiddemping. Een collectie met verschillende hout- en steendessins, ook met betonlook. Zelfs met planken van een breedte van 33 cm en een eindeloze lengte.